Trail Senders solidaria

cheque trail sant joan18Tu ho pots fer possible, fes la teva inscripció a al Trail Senders del Penedès.

La Trail Senders del Penedès des de la seva 3era edició va passar a ser una cursa solidaria i recaptar diners per donar al Laboratori d’oncologia de l’Hospital de Sant Joan de Déu.
Aquest laboratori és referència mundial en el tractament dels diferents tipus de càncer infantil. Qualsevol aportació serveix per financer les diferents línies d’investigació que han de servir per millorar les possibilitats de supervivència davant els càncers de desenvolupament. Part de les inscripcions dels atletes anirà destinat a la donació.

Us deixem el link al vídeo explicatiu sobre la recerca i el tractament del càncer infantil a l’Hospital de Sant de Déu Barcelona, inclou testimonis de pares i joves sobre la malaltia i fa una crida a recaptar fons que ajudin a desenvolupar nous tractaments efectius. http://www.youtube.com/watch?v=u8om87O2XpI i el link de la seva web www.obrasocialsantjoandedeu.org

Foto del xec amb la quantitat de 1.000 euros que li va aportar la Trail Senders 2017, 1,42 euros de cada inscripció va anar a Sant Joan de Deu, moltes gracies a tots, estem orgullosos de vosaltres.

https://trailsendersdelpenedes.wordpress.com/