Reglament 5,5km 29-09-19 a les 09:45h

Reglament de la 7ena Trail Senders del Penedès a les Cabanyes (Cursa curta/marxa 5,5 kms) Memorial Pau Ortega Amat  Data de la cursa 29-09-19

• La cursa/marxa està oberta a totes les persones que vulguin participar-hi, tant corrent com caminant. Els menors de 18 anys hauran de portar signada l’autorització del pare, mare i/o tutor legal, per entregar-la el dia de la recollida del dorsal, ES OBLIGATORI, aquí teniu l’autorització:

AUTORITZACIÓ PER PARTICIPAR MENOR TRAIL

• La sortida es donarà el diumenge dia 29 de setembre del 2019 a les 9:45 hores. El tancament de la prova es produirà al cap d‘1 hora 30 minuts d’haver començat.

• La sortida i arribada estaran situades al carrer nº34, a l’alçada del Centre Cultural.

• Tota la informació la trobareu a la web https://trailsendersdelpenedes.wordpress.com

• La distància és de 5,5 km. mesurada amb sistema GPS.

• Hi haurà un avituallament a l’arribada amb aliments sòlids i aquarius.

• Tots els participants, pel sol fet d’acabar la cursa, rebran un obsequi (samarreta  tècnica i porta sabatilles  , (cal indicar talla a l’hora de fer l’inscripció, tindran la talla assegurada i la samarreta tots els que facin l’incripció abans del 23 de setembre a les 23:59) a partir del 24 de setembre fins el 27 de setembre fem inscripcions sense regals.

• Les inscripcions es podran fer per Internet a la pàgina web  inscripcions limitades a 300 atletes previ pagament amb targeta de crèdit. OBERTES DES DEL 7 DE MAIG.

https://runedia.mundodeportivo.com/inscripcio/201828355/

• El preu de la inscripció és de 14,5 € . Un cop realitzada la inscripció no es tornarà l’import de la mateixa si la no participació de l’atleta és per causes alienes a l’organització.

 

• Les inscripcions es podran fer  fins el dia 22 de setembre amb dret als obsequis i del 23 al 26 sense dret als obsequis . No es faran inscripcions sota cap concepte el dia de la cursa.

• Control mitjançant dorsal/xip. ( El xip va integrat en el dorsal)

• El dorsal i el regal s’hauran de recollir a partir de dissabte dia 28 durant tot el dia (de 10 del matí fins les 14 hores i de 17h fins les 20 hores) i el diumenge fins 1/2 hora abans de la sortida, al recinte del Centre Lúdic Cultural, situat al Carrer nº34. La ½ hora abans de la sortida no s’entregaran dorsals.

( En cas de que l’atleta no pugui venir a corre no es tornaran els diners, i el regal ha de passat a buscar-ho en els dies de recollida, dissabte o diumenge, no desprès, ja que ni és reserva ni fent lliurament de regals desprès de la celebració de la cursa)

• L’entrega de premis es farà a les 11:30 hores i es lliuraran els premis als 3 primers homes i a les 3 primeres dones de la general i 1 per el primer i primera local. (premis per lloc d’arribada/temps oficials i no per temps reals)

• Les reclamacions es faran per escrit a l’Ajuntament de les Cabanyes, el qual decidirà en un termini de 7 dies; la decisió que adopti serà inapel·lable.

• L’organització pot demanar el DNI o similar per a comprovar l’edat de l’atleta.

• Les imatges que es prenguin dels participants es podran utilitzar per fer difusió de la mateixa prova o de les següents edicions.

Els participants permeten explícitament que el seu nom, cognoms, sexe, i any de naixement apareixin a les llistes públiques d’inscrits, així com als resultats si acaben la cursa seguint la normativa establerta.

• L’organització no es fa responsable dels danys que es puguin fer els corredors o que aquests puguin ocasionar a tercers.

L’organització recomana als participants fer-se una revisió mèdica i/o prova d’esforç a totes aquelles persones que no hagin corregut una prova de similars característiques anteriorment o portin un període perllongat de temps sense fer activitat física. A tal efecte, l’organització no es fa responsable de qualsevol patologia mèdica que pateixi el corredor durant la cursa i/o durant les hores posteriors a la finalització de la mateixa.

• El fet d’inscriure’s a la prova és motiu d’acceptació del present reglament.

• Pel sol fet de participar-hi, s’accepta aquest reglament. Tot el que no hi sigui especificat, queda sota la decisió de l’organització.

• Hi haurà servei de dutxes (al camp de futbol), de guarda-roba i pàrking .

És recomana ser respectuós amb al medi natural.

Molt Important

Tots els participants, pel fet d’inscriure’s, accepten el present reglament i en cas de dubte o de sorgir alguna situació no reflectida en el reglament, s’aplicarà allò que disposi el Comitè Organitzador.La signatura de la inscripció dels participants (i la inscripció en si, en el cas d’Internet), implica haver llegit, entès i adquirit el compromís que a continuació s’exposa:

Certifico que estic en bon estat físic. Eximeixo de tota responsabilitat que de la participació en l’esdeveniment pogués derivar, com ara pèrdua d’objectes personals per robatori o altres circumstàncies, a l’organització, els espònsors o patrocinadors comercials, directius, empleats, empresaorganitzadora de l’esdeveniment i altres organitzadors.

Renuncio a tota acció legal que pugui derivar de la participació en l’esdeveniment. Autoritzo els organitzadors de l’esdeveniment a la gravació total o parcial de la meva participació a l’esdeveniment mitjançant fotografies, pel·lícules, televisió, ràdio, vídeo i qualsevol altre mitjà conegut o per conèixer i cedeixo tots els drets relatius a la seva explotació comercial i publicitària que considerin oportú exercitar, sense dret per part meva a rebre cap compensació econòmica

En el cas dels menors de 18 anys d’edat, han de presentar la deguda autorització paterna.

La inscripció a la cursa és personal i intransferible. No s’admetran devolucions, sota cap causa, de l’import de la inscripció.

L’organització no assumirà cap responsabilitat si l’esdeveniment se suspèn o ajorna per raons de força major.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s