Reglament 12,7km 28-9-14

Reglament de la Trail Senders del Penedès a les Cabanyes  (Cursa llarga 12,7 kms) 28-9-14

• La cursa està oberta a totes les persones que vulguin participar-hi. El mínim d’edat per participar a la prova són 14 anys . Els menors de 18 anys hauran de portar signada l’autorització del pare, mare i/o tutor legal, per entregar-la el dia de la recollida del dorsal, aquí teniu l’autorització:

AUTORITZACIÓ PER PARTICIPAR MENOR TRAIL

• La sortida es donarà el diumenge dia 28 de setembre del 2014 a les 10 hores. El tancament de la prova es produirà al cap de  hora 2 hores i 15 minuts d’haver començat.

• La sortida i arribada estaran situades al carrer nº34 a l’alçada del Centre Cultural.

• Tota la informació la trobareu a la web https://trailsendersdelpenedes.wordpress.com

• La distància és de 12,7 km. Mesurada amb sistema GPS.

• Els avituallaments seran als kms. 4 i 8 aproximadament, i a l’arribada amb aliments sòlids i aquarius.

• Tots els participants, pel sol fet d’acabar la cursa, rebran un obsequi (samarreta  tècnica i porta dorsals/gels, cal indicar talla a l’hora de fer l’inscripció).

• Les inscripcions es podran fer per Internet a la pàgina web http://inscripcions.championchip.cat/inscripcions/ca/trail-senders-del-penedes-a-les-cabanyes-12 inscripcions limitades a 800 atletes previ pagament amb targeta de crèdit.

• El preu de la inscripció és de 13 € amb xip de lloguer i 12 € pels titulars del xip groc. Un cop realitzada la inscripció no es tornarà l’import de la mateixa si la no participació de l’atleta és per causes alienes a l’organització.

• Les inscripcions es podran fer a partir de l’3 de juny fins el 21 de setembre . No es faran inscripcions sota cap concepte el dia de la cursa.

• Control mitjançant xip. Els que disposin de xip groc ho han de fer constar a la inscripció. Els que no en disposin cal que recullin el xip juntament amb el dorsal, i que el retornin en arribar a meta.

• El dorsal, el xip i el regal s’hauran de recollir a partir de dissabte dia 27 durant tot el dia (de 10 del matí fins les 14 hores i de 17 h fins les 21 hores) i el diumenge fins 1/2 hora abans de la sortida, al recinte del Centre Lúdic Cultural, situat al carrer nº34. La ½ hora abans de la sortida no s’entregaran dorsals.

• L’entrega de premis es farà a les 11:30 hores i es lliuraran els premis als 5 primers homes i a les 5 primeres dones de la general, 3 premi per categoria (premis per lloc d’arribada/temps oficials i no per temps reals)  i 1 per equips masculí i femení amb la suma dels 3 primers components. Els que tinguin premi a la general no en tindran a la seva categoria. I els 3 primers masculins i femenins locals.

• Les categories es regiran per l’any de naixement i quedaran establertes, tant per a la masculina com per a la femenina:

 CATEGORIA      

 HOMES

 DONES

 Nascuts 1994 i  posteriors

 1

7

 Nascuts 1993/1985

 2

8

 Nascuts 1984/1975

 3

9

 Nascuts 1974/1965

 4

10

 Nascuts 1964/1955

5

11

 Nascuts 1954 i anteriors

6

12

• Les reclamacions es faran per escrit a l’Ajuntament de les Cabanyes, el qual decidirà en un termini de 7 dies; la decisió que adopti serà inapel·lable.

• L’organització pot demanar el DNI o similar per a comprovar l’edat de l’atleta.

• Les imatges que es prenguin dels participants es podran utilitzar per fer difusió de la mateixa prova o de les següents edicions.

Els participants permeten explícitament que el seu nom, cognoms, sexe, i any de naixement apareixin a les llistes públiques d’inscrits, així com als resultats si acaben la cursa seguint la normativa establerta.

• L’organització no es fa responsable dels danys que es puguin fer els corredors o que aquests puguin ocasionar a tercers.

L’organització recomana als participants fer-se una revisió mèdica i/o prova d’esforç a totes aquelles persones que no hagin corregut una prova de similars característiques anteriorment o portin un període perllongat de temps sense fer activitat física. A tal efecte, l’organització no es fa responsable de qualsevol patologia mèdica que pateixi el corredor durant la cursa i/o durant les hores posteriors a la finalització de la mateixa.

• El fet d’inscriure’s a la prova és motiu d’acceptació del present reglament.

• Pel sol fet de participar-hi, s’accepta aquest reglament. Tot el que no hi sigui especificat, queda sota la decisió de l’organització.

• Hi haurà servei de dutxes (al camp de futbol), de guarda-roba i pàrking .

És recomana ser respectuós amb al medi natural.

Molt Important

Tots els participants, pel fet d’inscriure’s, accepten el present reglament i en cas de dubte o de sorgir alguna situació no reflectida en el reglament, s’aplicarà allò que disposi el Comitè Organitzador.La signatura de la inscripció dels participants (i la inscripció en si, en el cas d’Internet), implica haver llegit, entès i adquirit el compromís que a continuació s’exposa:

Certifico que estic en bon estat físic. Eximeixo de tota responsabilitat que de la participació en l’esdeveniment pogués derivar, com ara pèrdua d’objectes personals per robatori o altres circumstàncies, a l’organització, els espònsors o patrocinadors comercials, directius, empleats, empresaorganitzadora de l’esdeveniment i altres organitzadors.

Renuncio a tota acció legal que pugui derivar de la participació en l’esdeveniment. Autoritzo els organitzadors de l’esdeveniment a la gravació total o parcial de la meva participació a l’esdeveniment mitjançant fotografies, pel·lícules, televisió, ràdio, vídeo i qualsevol altre mitjà conegut o per conèixer i cedeixo tots els drets relatius a la seva explotació comercial i publicitària que considerin oportú exercitar, sense dret per part meva a rebre cap compensació econòmica

En el cas dels menors de 18 anys d’edat, han de presentar la deguda autorització paterna.

La inscripció a la cursa és personal i intransferible. No s’admetran devolucions, sota cap causa, de l’import de la inscripció.

L’organització no assumirà cap responsabilitat si l’esdeveniment se suspèn o ajorna per raons de força major.