Benvinguda

Benvolguts/des:

Les Cabanyes és un petit poble del Penedès, concretament de la comarca de l’Alt Penedès, on hi ha molt afició per l’esport, sobretot per les curses i les caminades.

Estem situats a 2,5 km de Vilafranca del Penedès en mig de la plana de vinyes. Les Cabanyes té una església romànica que data del segle XI, i que es va construir a sobre de l’antiga vila romana del segle I abans de C. En aquesta església s’hi van instal·lar al voltant del segle XI l’ordre dels cavallers de Sant Joan de Jerusalem en l’època de la Marca Hispànica. En aquesta època el Penedès era territori de frontera entre els Cristians i els Musulmans de Al-andalús. Les Cabanyes també es el poble on va néixer el Dr. Josep Torras i Bages, Bisbe de Vic.

La Festa major petita és per Sant Valentí, patró de les Cabanyes i la comissió organitzadora de la cursa de Sant Valentí i l’Ajuntament de Les Cabanyes, organitzem una cursa de 3 km pels carrers del poble, en el traçat del circuït municipal. Aquests últims anys hi ha hagut molta participació (fins a 130 corredors), i cal agrair a les persones que col·laboren en l’organització per la seva voluntarietat.

Ara de nou, la Comissió organitzadora de la Cursa de Sant Valentí i l’Ajuntament de Les Cabanyes us plantegem un nou repte: és la Trail Senders del Penedès a Les Cabanyes, una cursa entre vinyes que transcorre pel municipi de Les Cabanyes, Vilobí del Penedès, Font-rubí, Santa Fe del Penedès i La Granada. Són 12,7 km entre vinyes i bosc, per camins i en terreny força pla.

Ús animo a tots i a totes a venir a gaudir del paisatge penedesenc i també a visitar els cellers del Penedès i gaudir de la gastronomia pròpia.

Ajuntament de les Cabanyes.

 

 

Hola amics:

Des de l’organització volem donar-vos la benvinguda a aquesta nova cursa. Per presentar-nos dir-vos que som el mateix grup de persones que organitzem la Cursa de Sant Valentí així que possiblement molts ja ens coneixeu.

La idea de la Trail Senders del Penedès va sorgir fa temps, però no ens hem vist amb cor  fins ara de tirar-la endavant. El què volem és que els atletes coneguin el nostre municipi i els senders que ens envolten ja que creiem que vivim en un lloc privilegiat, ple de vinyes, d’aromes i tranquil·litat.

La Cursa començarà fent una volta pel nostre poble, tot seguit pujarà al petit bosc d’en Martí on es podrà gaudir d’unes vistes panoràmiques del municipi de Les Cabanyes, seguirà pels senders dels municipis veïns: Vilobí del Penedès, Guardiola de Font-Rubí, Santa Fe i la Granada on podrem veure les nostres vinyes en el seu millor moment, així com la nostra muntanya de Montserrat durant gran part del circuït.

La Cursa no té una dificultat tècnica exagerada ja que les característiques del terreny no donen per més. Convidem a tots aquells atletes que s’inicien o no a les curses de muntanya ja que aquesta té una dificultat mínima i és assequible per a tota persona que hagi entrenat una mica. Hi ha la possibilitat de córrer dues distancies: de 12,7 kms i de 5’5 kms.

L’organització us anima a disfrutar d’una nova cursa al Penedès, us hi esperem! No hi falteu, serà una cursa per recordar.

Descobreix…PENEDÈS! 12,7kms de sensacions!

L’Organització

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s