Bona assistència a la Presentació/xerrada de la Trail Senders del Penedès

trail-16-presentacio

Unes 40 persones assistien el dia 16 a la presentació/xerrada de la 5ena edició, a la taula hi havia el Alcalde del poble, Francesc Olivella que tornava a destacar ho important que és pel poble tenir una cursa com aquesta i d’aquesta envergadura.

Seguidament parlava la Mercedes López farmacèutica i experta en nutrició, parlava de les dietes i pautes a seguir en el dia a dia d’un atleta per finalitzar parlant del doping.

Darrera seguia la atleta de Fondistes Penedès recordman de la comarca en marató, amb 3h 09’ i guanyadora d’una marató, a Laredo, explicava la seva trajectòria esportiva des de petita, començant en pista, el seu salt com atleta de fons i l’actualitat que ha sigut tenir 4 fills i continuar corrent però ja en altres àmbits, per gaudir, per que com ella diu, ho viu amb passió i mentre pugui no deixarà de corre.

En Joan Luque membre de la comissió organitzadora, destacava les novetats d’aquesta edició, la caminada, el canvi d’empresa controlant la cursa, el fer la cursa de 5,5k també caminada i el petit canvi en el circuit de la llarga en la zona de la muntanya.

També donava les gracies a tots els voluntaris i empreses col·laboradores.

I que el dia 25 abans de la sortida de la cursa de 12,7k es farà 1 minut de silenci en record als atletes, el Bernado Pina i el Juan Antonio Barros.

Al finalitzar es va fer el sorteig de dues inscripcions i amenitzar amb una copa de cava Planas Albareda i coca de Cal Roc.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.