Toni Pallarès i Carme Ballesteros guanyadors de la VIarta Trail Senders del Penedès

llarga15

Un any més l’Ajuntament de les Cabanyes i la comissió organitzadora han tirat endavant la Trail Senders del Penedès, que feia la 4arta edició, la sortida a la cursa llarga es donava a les 10 del matí sota un cel cobert i una temperatura perfecte per córrer, però tot just abans de la sortida, es feia un minut de silenci molt emotiu per la mort del Marcel Soler, atleta/cicilsta que residia en les Cabanyes i que va morir la setmana passada en un accident tot just fent una de les coses que més li agradava, corrent amb bici.

La sortida va ser molt guapa i impressionant, omplia de diferents colors el primer km de la cursa per dins del poble, per començar a córrer al costat de les vinyes per senders mil.lenaris, la lluita estava servida entre els 3 primers, encapçalant-la un dels favorits, el Manuel Torres (Esportiu Penedès), atleta de la comarca, i passaven pel control del km 6,5 en primer lloc seguit uns segons desprès pel Gerard Gil (Uec Anoia) i el Toni Pallarés (Running Valles) , poc a poc el Toni anava retallant metres al Manuel, fins que faltant uns 600 metres l’atleta de Vallirana, el Toni canviava el ritme i es col·locava al davant de la cursa, sent al final el guanyador d’aquesta 4arta edició amb un crono de 44’53, corrent a un ritme de 3’32 el km.

“ha estat dura la lluita, el Manuel tira fort però he pogut canviar el ritme i aconseguir la victòria, cursa molt guapa, una gran organització i molt d’ambient per molts llocs del circuit!”.

En segon lloc entrava el Manuel Torres de Vilafranca amb 44’59, aquest atleta ja la va guanyar en la 1era edició amb més de 45’.

El tercer lloc va ser per l’atleta de Vilanova Gerard Gil amb 46’02.

La resta de premiats van ser en el 4art lloc l’Antonio Redondo (Atletes Vng) amb 46’40 i el Francesc Patón (Fondistes Penedès) amb 47’12 sent 5è.

En dones també va ser dura la lluita per aconseguir el gran triomf, desant-se al final per la gran favorita, l’atleta de Terrassa, la Carme Ballesteros (Club Domingo Catalán) que la guanyava per tercer any consecutiu, amb 55’54, a una mitjana de 4’24 el km.

En segon lloc entrava la seva companya d’equip amb 56’11 la Yolanda Ruiz amb 56’11, aquesta atleta és de Hospitalet.

I el tercer lloc va ser per l’atleta de Vilafranca, l’Eva Inglada que aconseguia 57’28.

El quart lloc va estar per la Sonia Rodriguez amb 58’15 i el cinquè per la Aitana Fernandez amb 59’09.

Per clubs, va ser guanyat en homes per l’Esportiu Penedès i en dones per Correm per la Terra.

En premis locals, els guanyadors va ser el Raimon Palau amb 55’05 i la Maria Olaya amb 1h 01’.

Van finalitzar 526 atletes.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.