Oriol Vilaplana i Mercè Guerra guanyador de la Trail Senders Memorial Pau Ortega Amat, 5,5k

curta15

La cursa curta de 5’5 kms “Memorial Pau Ortega Amat”, que de nou és va viure moments de record pel Pau abans de la sortida, va donar el tret a les 10:15 i va estar increïble com és va corre, ja que tant en homes es va fer record de prova.

La batalla per aconseguir guanyar-la va estar molt forta des del primer km, ja que quatre atletes imposaven un ritme per sota de 3’20 el km, els quatre aguantaven el ritme fins molt avançada la cursa, fins que faltan 500 metres el gran triomfador canviava el ritme i deixava als seus rivals enrere, proclamant-se guanyador amb 18’52 l’Oriol Vilaplana  (Miostaf) de Vilafranca, retallant el record en 38 segons, Oriol li té agafat la mesura al recorregut ja que ho ha guanyat per tercer cop, va corre a una mitjana de 3’26 el km.

El 2on lloc va ser per l’Eduard Codina (Atletes Vng) amb 19’03 i en el 3er lloc l’Alberto Segura (Domingo Catalán) amb 19’05.

En dones la guanyadora va ser la jove atleta de Vilanova la Mercè Guerra (Atletes Vng)  amb un gran crono de 21’48 a una mitjana de 3’58,millorant el record en 3 minuts 22 segons.

El segon lloc va ser per la Elia Cascalio del (Martorell atletic club) amb 24’59 i en el tercer lloc la Laura Esther (Atletes Vng) amb 25’12.

En premis locals, els guanyadors va ser el Manel Huguet amb 28’15 i l’Alba Toro amb 29’55.

Van finalitzar 238 atletes.

Un any més el petit poble de les Cabanyes s’ha avocat en una cursa que la sent seva i que vol donar una de les millors imatges que s’empugui portat els atletes de tota Catalunya i que aquesta vegada han estat per un atleta de Pais de Gal.les, per valencians i de Castelló.

100 voluntaris ho han fet possible i que com sempre l’organització vol agrair, per que sense la seva simpatia i estima als atletes no seria tant gran el dia com és viu cada minut d’ella.

I també gracies a totes les empreses col·laboradores, per que aquest èxit també és part d’elles.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.