La 4arta edició de la Trail Senders del Penedès serà el 4 d’octubre.

Lportada2015v2a 4arta Trail Senders del Penedès (Les Cabanyes) enguany canvia la data per no coincidir amb les eleccions a la Generalitat i serà el dia 4 d’octubre, una setmana desprès.

Enguany es farà la 4arta edició, una cursa consolidada en el calendari català, amb una participació d’uns 1.000 atletes entre les dues curses, la llarga de 12,7k i la de 5,5k que és Memorial Pau Ortega Amat.

Els recorreguts seran el de cada edició, pels senders mil·lenaris que unia cinc ajuntaments de la comarca de l’Alt Penedès, Les Cabanyes, Vilobí, Font Rubí, Santa Fe i La Granada.

Uns senders que transcorre al costat de vinyes que estan precioses , ja que s’acaba de fer la fa recollida del raïm.

Les inscripcions quedaran obertes a partir del 8 de juny i és poden fer a traves de la nostra web, com cada any serà una cursa controlada per Champion Chip i putuable pel campionat Trail de Champion Chip, el preu de les inscripcions serà de de 14 € amb xip de lloguer i 13 € pels titulars del xip groc, els atletes s’emportaran de regal una samarreta tècnica de qualitat i uns mitjons colmax. Part de la teva inscripció serà solidaria i anirà destinat al Laboratori d’oncologia de l’Hospital de Sant Joan de Déu.

La cursa de 12 kms està oberta als atletes a partir dels 14 anys i podran participar fins 700 i la curta oberta a totes les edats, novetat d’enguany

En Pau Ortega Amat era un petit que va néixer l’11 de març del 2007 i vivia a Les Cabanyes, un poble de l’Alt Penedès (Barcelona) i en honor a aquest petit heroi que tan durament va lluitar i tan intensament va viure.  Des de Les Cabanyes volem continuar recordant-lo per sempre. Volem que aquesta cursa a més serveixi per recollir donacions que aniran directament al Laboratori d’oncologia de l’Hospital de Sant Joan de Déu.  Aquest laboratori és referència mundial en el tractament dels diferents tipus de càncer infantil.  Qualsevol aportació serveix per financer les diferents línies d’investigació que han de servir per millorar les possibilitats de supervivència davant els càncers de desenvolupament.

Fes la teva inscripció i faràs una cursa que mai oblidaràs.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.