Dani Serra i Carme Ballesteros guanyen la Trail Senders del Penedès 2014 de 12,7k

trail llarga

Dia gran per la Trail Senders del Penedès ja que va tacar 620 inscripcions a la cursa llarga, 12,7k i 330 en la curta, 5,5k, total de nou 950 atletes a les Cabanyes, un fet que els organitzador ho veiem molt difícil al comptar el mateix dia amb més de 25 curses per tot Catalunya, però amb el problema de coincidir amb una de les més grans de l’any, la Cursa de la Mercè a Barcelona que van tancar inscripcions amb 18.000 atletes.

La cursa llarga donava la sortida a les 10 del matí, sota un cel tapat però amb la temperatura ideal per córrer 15 graus, des de un bon començament el cap de cursa estava liderat per dos atletes, el atleta de C. A. CANYELLES el Dani Serra i el Jordi Garcia del AC77-DYNADAX, la lluita estava servida i va ser bestial les energies i forces d’aqeusts dos titans que van lluitar fins el final per guanyar la cursa, sent en els últims 300m a on el Dani Serra en un sprint guanyava la cursa amb 43’43 fem  el record de la proba traient més de 1 minut al anterior record.

El Jordi Garcia al final assolia el segon lloc amb 43’46, el tercer lloc va ser per el guanyador de l’edició anterior el Raul Gonzalez de l’Esportiu Penedès amb 46’04, al quart lloc va ser el Francesc Patón de Fondistes Penedès amb 46’49 i cinqué el David Pardo amb 47’46.

En fèmines també va ser molt disputada i fins a falta de pocs kms no era clar qui era la guanyadora, sent al final la vencedora de l’edició passada, la Carme Ballesteros, que aconseguia un excel·lent crono de 55’19, malgrat quedar-se a 15 segons del seu propi rècord, Carme Ballesteros (California Sports) ha tornat a imposar-se per segon any consecutiu a la cursa llarga amb un temps de 55’19”. La segona posició ha sigut per Rosa Navarro (Obrint Traça) amb 55’44” seguides de Silvia Givogre (Ashi Running), 57’11” per tancar el podi. Quarta, Jackeline Gómez (CA Vilafranca), 57’39”, i cinquena, Lidia Vergés (Besalú Cross), 1h 00’.

En clubs masculins el equip guanyador va ser Fondistes Penedès amb 2h 25’ i en dones el club Correm per la Terra amb 3h 13’

En locals els guanyadors van ser el Jordi Albareda amb 54’01 i la Mari Carme Olaya amb 1h 12’.

Al final la pluja va ser present i el lliurament de premis es va fer dins del Centre Cultural Lúdic, a càrrec del alcalde en funcions l’Agustí Vallverdú i els pares del pau, el Felip i la Montse.

L’Ajuntament de les Cabanyes entitat organitzadora i l’organització de les Curses de les Cabanyes vol agrair als més de 80 voluntaris que vam fer possible la cursa i a totes les empreses col·laboradores.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.