EL PROPER DIUMENGE DIA 29 MÉS DE 1.000 ATLETES A LA TRAIL SENDERS DEL PENEDÈS

1005b

Queden tancades les inscripcions de la Trail Senders del Penedès amb l’èxit de més de  1.000 inscrits, més atletes que habitants té el poble, serà tota una festa de l’esport.

S’ha aconseguit el doble de l’edició anterior, impressionant , 750 a la cursa llarga i 250 a la curta, aquests atletes sortiran a partir de les 10 del matí la cursa llarga de 12,7 kms i a les 10,15 la curta de 5,5 kms, una sortida ubicada al carrer trenta quatre. http://goo.gl/maps/vXCIG

Els atletes  correran primer més de 1 km per dins del poble de les Cabanyes a partir d’aquí formaran part del paisatge que envolta la cursa i començar a corre pels senders que hi ha per tot el corregut.

Una circuit no gaire dur i d’iniciació en el mon de les curses de muntanya, a la qual gaudiran de unes vistes molt maques apart de córrer pel costat de les vinyes.

La cursa passa per senders de 5 municipis, Les Cabanyes, Vilobí, Font Rubí, Santa Fe i la Granada i en ella hi haurà més de 70 voluntaris que velaran per la seguretat de tots els corredors.

Esperem que pugueu gaudir de la cursa i de l’ acollida de la gent d’aquest poble tant petit , 970 habitants, SORT.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.