LA TRAIL SENDERS DEL PENEDÈS 1ERA CURSA DE MUNTANYA DE L’ALT PENEDÈS al 2012

trailEns ha sorprès molt que la noticia publicada a tots els mitjans de comunicació de l’Alt Penedès que la nostra cursa hagi sigut la primera de muntanya de la nostra comarca en participació, per nosaltres ha estat un gran premi, ja que al ser la primera edició era un repte molt difícil tenir tants atletes i més amb una cursa d’aquestes característiques.

Gracies a tots els atletes que van participar, a les empreses col·laboradors, la premsa , als voluntaris i l’Ajuntament que va recolzar en tot moment a la comissió de curses de les Cabanyes, un grup humà que va posar tota la il·lusió per que tot runner gaudeixi del nostres senders tant macos que tenim a la vora de les Cabanyes i d’una cursa amb tots els serveis.

Us esperem el proper 29 de setembre del 2013

Noticia publica a la web esportspenedes.cat el passat 4 de gener

http://bit.ly/YM9cDJ

MUNTA ALT

S’ha fet un balanç i estadístiques de les curses que s’han fet a la nostra comarca durant tot el 2012. En concret s’ ha treballat amb les 29 curses comarcals que disposen de classificació.

L’Alt Penedès corre i molt

Han corregut 7.217 atletes, entre 17 curses de muntanya, 4 de 10 quilòmetres 1 de fons i 7 d’altres distancies.

La cursa de muntanya amb més participació ha estat la Trail Senders del Penedès de 12,7 kms de Les Cabanyes que feia la primera edició amb 360 participants arribats a meta de 410 inscrits, seguida de la Cursa de la Vinya de Sant Llorenç d’Hortons amb 315 arribats a meta i al tercer lloc la de Torrelavit amb 298 arribats a meta.

La cursa amb més participació ha estat la del Cava que van finalitzar 1.197 atletes, seguida dels 10K de Vilafranca amb 1.025, al tercer lloc la Mitja Marató de l’Espirall amb 703, el quart lloc és per la Trail Senders del Penedès de 12,7 kms amb 360 atletes de Les Cabanyes i al cinquè lloc la Cursa de la Vinya de Sant Llorenç d’Hortons amb 315 atletes.stancies, entre totes elles sumen 378.942 metres, sent la de més distancia de 42,195 kms i la de menys de 3 kms.

En 10 kms la primera va ser la de Vilafranca seguida dels Monjos,Moja i Lavern. En fons l’única que hi ha és la Mitja Marató de l’Espirall.

I en altres distancies la primera era la del Cava de 12 kms seguida per la dels Nassos de Sant Sadurní 10,6 kms i la tercer lloc la de Sant Valentí de les Cabanyes de 3 kms.

El mes amb més curses ha estat el de desembre amb 8, la població que organitza més curses és Sant Sadurní amb 8 seguit de Vilafranca amb 5.

No oblidem curses paral·leles que s’han fet, com la Duatló de Vilobí, el Canicros de Vilafranca, la Cursa de Sant Fèlix, la Milla del barri de Molí Rovira,…

Valoració

El 2012 no s’oblidarà mai, per la gran quantitat de curses que ha hagut a la comarca i això és un fet impressionant, i el més important és per que hagin corregut més de 7.000 atletes, per muntanyes, camins i carreteres de la nostra comarca, hi ha hagut molta gent darrera que ha fet possible aquest èxit.

Aquestes persones són els protagonistes d’aquesta gran noticia, els organitzadors, que li han dedicat hores i hores de la seva vida per que tot fos possible, per això no els deixeu de banda: les institucions, premsa i empreses, continueu recolzant-los perquè us necessitem.

L’any 2013 s’augura amb més èxit, ja que en cartellera hi ha més curses noves, impressionant.

trail

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.